• 100+ Sålda

  Svarta elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Svarta elastiska silikonskosnören. - Gör enkelt dina skor till ett roligt par slip-ons

  Sätt in dina nya svarta silikonskosnören i dina skors snörhål. Nu har dina skor omedelbart förvandlats till ett par slip-ons. Oavsett skostorlek eller stil kan du för evigt sluta spendera tid på att knyta dina skor, snubbla över gammaldags traditionella snören eller att dina snören fastnar i ditt cykelhjul. Enkelt förklarat, dessa snören kommer att ge dig tid att göra mer av det du älskar mest.

  Passar i 90% av skor och sneakers. (För både barn och vuxna) 16 silikonremsor (8 för varje sko)


  Gjorda för både vuxna och barn, passar den här uppsättningen av sexton silikonremsor (åtta per sko) in i alla joggingskor och sneakers som har åtta snörhål eller färre. De är elastiska, vilket innebär att var och en kan sträcka upp till två gånger sin oanpassade längd, vilket ger den komfort du vill ha tillsammans med den säkra passformen du behöver.

  Hållbart Silikon som kommer att överleva dina skor


  Tygsnöre håller inte lika länge som silikonsnören, eftersom hållbarheten hos detta material är starkt. Dessa snören kommer säkert att överleva skorna, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att köpa nya snören (eller knyta dem för den delen). Från barn som spelar sport till vuxna som går på nya äventyr, kommer dessa skor att finnas där för dig.

  Dessa snören är lätta att underhålla – Smuts-, dammresistent och helt vattentäta.


  Svarta silikonskosnören samlar inte på sig den typ av damm och smuts som tygsnören gör, vilket ger dina skor samma konstanta glans, varje dag. De är också smutsresistenta och vattentäta. Skulle de bli smutsiga kan du enkelt torka av dem med en fuktig trasa och så blir de som nya. Det är säkert att säga att du kan bära dessa överallt, oavsett om du ska till skolan eller klättra i berg.

  Kommer i en mängd av färger.

  Både barn och vuxna kommer älska möjligheten att anpassa sina sneakers till den färgpalett som de väljer. Och svart är en färg som funkar med allt – en bra plats att börja på. På ett par minuter kan du byta ut dessa snören med en ny färg. Möjligheterna är oändliga och beror helt på din kreativitet.

  Gör dina skor till slip-ons på endast tre steg.

  Efter du har tagit bort de gamla snören, är dessa knytfria silikonsnören bara ett par minuter från att skapa en helt ny skoupplevelse. Börja med att sortera skosnörena efter nummer. Sen sätter du in båda ändarna av banden in i hålen av den första skon. Det tredje steget är att helt enkelt göra samma sak med den andra skon! På nolltid kommer du att glida in foten i din sko och känna dig redo för vadsomhelst.

  Skriv en recension