• 20+ Sålda

  Blå elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Blå knytfria silikonskosnören, gör enkelt skorna till slip-ons.

  Sluta böja dig fram varje dag för att knyta skorna. Med blå silikonskosnören kan du enkelt glida in din fot på plats och vara ute genom dörren på under en sekund (Ja, verkligen), allt medan du njuter av ett coolt nytt färgval som höjer imponeringsnivån på dina skor. Är du inte redo för mer nöje? Från att du sätter på dina skor, till att beundra dem i spegeln, till att bokstavligt talat ha mer fritid, gör helt enkelt dessa snören ditt liv roligare.

  Knytfria snören passar varje skostorlek, från barn till vuxna.

  Om dina sneakers eller joggingskor har åtta par snörhål (öljetter) eller mindre, kommer dessa nästan garanterat att passa dina skor. Dessa elastiska silikonsnören kan stretcha upp till två gånger sin osträckta längd, vilket ger en bekväm men säker passform för både små och stora fötter. Barn, deras föräldrar och vuxna som söker bekvämlighet och personalisering , kan alla njuta av den här nya sortens snören (och de kommer överleva skorna).

  Blå silikonremsor är snabba och enkla att installera.

  Det tar bara några minuter att sätta in dina blå silikonskosnören i dina skor. Detta beror på att de utformades så enkelt som möjligt. Sätt dem enkelt på plats från kortast till längst, se till att båda ändarna på snören trycks säkert på plats. Glid sen in foten, och du är klar!

  Långvarigare än traditionella snören.

  Eftersom dessa skosnören är gjorda av silikon är de vattentäta och svåra att skada eller fläcka ner. Du kommer inte att se den typ av fläckar som tygsnören älskar att dra till sig, men om någon smuts eller damm klarar av att hålla sig fast vid dina blåa silikonskosnören, är de otroligt lätta att rengöra. Några drag med en våt duk så kommer de vara som nya. Snören ska inte vara ett bekymmer – med elastiska knytfria snören, kommer du att ha sinnesro varje gång du går ut genom dörren.

  Knytfria skosnöre-färger är väldigt anpassningsbara.

  Har du kollat in våra alternativ av färger? Vi har en bredd av roliga och populära färger att välja från, så du skulle kunna bära skor med två till åtta olika färger. Alla regnbågens färger finns tillgängliga, men kom ihåg att det inte är fel att bara köra med blått, speciellt om det matchar designen av dina sneakers eller joggingskor. Oavsett kommer dina skor se fantastiska ut efter deras omvandling.

  Den perfekta balansen av stil och bekvämlighet.

  När det kommer till blå knytfria silikonskosnören så är möjligheterna helt beroende på din stil, livsstil och livsmål. Men oavsett vem du är, från barn till vuxna till alla däremellan, får du snören som skapar nöje och unika slip-ons med bra passform. Det kommer inte dröja fören du bestämmer dig för att aldrig gå tillbaka till att knyta gamla traditionella skosnören igen. Och vem kan döma dig? Dessa skosnören är så pass bra.

  Skriv en recension