• Ortopediska inlägg för fullständigt stöd - ¾ Längd

  162,50 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Våra ¾ långa ortopediska inlägg kan hjälpa till med nästan alla fotproblem som innebär en dålig hållning, ett eventuellt undantag är problem med området runt hälen som kräver supination eller pronation (foten vinklar inåt eller utåt). Inlägget stabiliserar fotvalven: medial, lateral, och transversell.

  Inläggen absorberar också chockar till hälen och ser till att dämpa hela foten. De gör ett jättebra jobb med att lindra alla möjliga fotrelaterade smärtor och värk. De är även för er som har plantar fasciitis, hälseneinflammation, hälsporre, platt fot, och stone bruise. Inläggen stabiliserar hela din fot, inte bara fotvalvet.

  Inlägg för supination

  Våra ortopediska inlägg stabiliserar utsidan av fotvalvet för att förhindra supination. När du använder dem stärks musklerna efter hand som din fotplacering förbättras. Så småningom kan du sluta använda dem helt och hållet och foten kommer att behålla korrekt hållning. Om du vill så kan du fortsätta använda dem med tanke på att de är bekväma och du skadar inte dina fötter om dem stannar i dina skor trots att du inte inte behöver dem.

  Produkten är bekväm och väger lite. De är gjorda av hållbart vegetariskt garvat läder som absorberar fukt.

  Bästa inläggen för att stabilisera fotvalvet

  Våra ortopediska inlägg har tillverkats för att skydda dina hälar, stödja den longitudinala och transversella delen av fotvalvet, och lindra smärta och ge bekvämlighet tack vare att det övre lagret är gjort av äkta vegetariskt och garvat läder. Genom att ge stabilitet till alla delarna av fotvalvet så elimineras en mängd av nuvarande och eventuella, framtida problem. Korrekt dämpning ger välbehövlig komfort. du kommer nog att uppskatta dem om du har ett smärtsamt fotbesvär.

  De stabiliserar på rätt sätt. De är inte för mjuka med tanke på att för mjuka inlägg kan trötta ut dina fötter. Någon med en dålig hållning kommer att dra nytta av våra ortopediska inlägg så länge problemet inte orsakas av att dina två ben är olika långa.. I sådana fall bör du kolla våra “Hälstöd” och “Hälstöd plus” produkter.

  Denna versionen är ¾ lång och perfekt om du har begränsat med utrymme längst fram i skon. Om inte, rekommenderar vi våra långa ortopediska inlägg. Dessa passar näst intill alla vanliga typer av skor. De är väldigt praktiskt med tanke på att de bara är 3/4 långa. Dem finns tillgängliga i många olika storlekar, välj versionen som motsvarar din skostorlek.

  Skriv en recension