• Filtsulor

  49,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Ull är det bästa isoleringsmaterialet som släpper ut kylig luft och behåller varm luft. Filtsulor används främst som isolering inuti skon när det är kallt väder. Dem hjälper till att göra det bekvämt för dina fötter eftersom materialet torkar snabbt och är bra på att absorbera fukt. Dem håller länge om du INTE tvättar dem.

  2GO är ett Danskt varumärke som specialiserar sig på att utveckla produkter för skovård. Våra filtsulor är extra tjocka, hygieniska, varma, och väldigt bekväma. Smärtsamma och trötta fötter är snart ett minne blott. Dem minskar dessutom trycket på din fot, tar bort odör, och förhindrar svett tack vara absorptionsförmågan.

  Varma Sulor för Jaktkängor

  Du kan använda våra filtsulor med alla typer av utomhus skor och det inkluderar jaktkängor samt andra kängor eller stövlar. Dem är robusta, fasta, och pålitliga. Alla som vill ha sulor som håller fötterna varma och torra kommer att älska dessa. Dem är gjorda av högkvalitativ ull. Det absolut bästa materialet för att behålla värmen och ta bort fukten. Sulan är perfekt för utomhusaktiviteter i vått och/eller kallt väder. 

  Våra filtsulor skärs till rätt storlek. Dem täcker flera olika storlekar så var noga när du beställer. Den synliga delen av sulan ser lyxig ut med det kolgråa utseendet.

  Den är enkel att sätta på plats. Skär ut rätt storlek med en sax genom att följa konturerna på baksidan. Tryck sedan in dem i skorna och du genast börja njuta av värmen.

  Filtsulan kan också ge extra stöd vilket kan vara skillnaden mellan en bra och dålig dag på jobbet när det är kallt. Dem ger ett extra lager av bekvämlighet som du aldrig trodde var möjligt, och stödjer en perfekt hålfot med ytterligare vaddering som gör att din fot kan sjunka ner och forma din unika sula. 

  Testa på våra filtsulor - vi lovar att du kommer att älska dem. Du kommer också att undra hur du någonsin överlevde utomhus utan dem.

  Skriv en recension