• Memory Foam inlägg

  149,00 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Vi alla vet hur mjukt memory foam är. Det anpassar till vilken form som helst vilket gör det till det perfekta materialet för ett par terpeutiska inlägg. De formas efter din fot och ser till att du är bekväm varje gång du tar på dig dina skor.

  Memory foam ger dig en fantastisk hållning och smärtlindring. Det hjälper till med att förhindra skador, och är ett optimalt alternativ för dig som behöver använda dina fötter under en längre period.

  Bekväma Memory Foam Inlägg

  Memory foam inlägg lindrar smärtor i hälen, hålfoten och plantar fasciit. Detta är tack vare att de är mjuka och formas efter dina unika fötter. Av samma anledning erbjuder de också en överlägsen bekvämlighet. Ingenting kan jämföras när det kommer till mjukhet. Det är en känsla som inte kan beskrivas utan måste upplevas.

  Inlägg av memory foam kan också lindra stress och smärta som orsakas av en hälsporre, eller neurom. Dem lyfter påfrestningen på delarna av foten som värker. Om din smärta är allvarlig rekommenderar vi att du kollar in våra ortopediska produkter.

  Våra memory foam inlägg hjälper dig fördela trycket och lyfta tåvalken. De förhindrar en rullande fot och erbjuder stabilitet för hålfoten, och absorberar chockar till hälen. De väger också väldigt lite.

  Super bekväma inlägg

  Våra inlägg är det bästa alternativet för dig som värderar stil och bekvämlighet. Dem formar sig efter dina unika fötter och ser till att de sitter tätt inpå dina fötter. Memory foam inläggen hjälper dig förbättra din hållning, förhindra framtida skelettomuskulära problem. Smärta är det första tecknet på att du utvecklar en skada och ett eventuellt medicinskt tillstånd. Memory foam inlägg är verkligen en fantastisk investering för din hälsa.

  Om du har ett problem med svettiga fötter, rekommenderar vi vår “Refresh” påsar med träkol tillsammans med inläggen. De absorberat fukt och håller dina skor fräscha när du inte har dem på dig.

  Inläggen fungerar bäst när du går eller står under en längre tid. Det är oftast då som dina fötter värker och blir trötta. Du kan också ha på dig dem när du springer men om du älskar maratonlopp rekommenderar vi att du istället kollar in vår prestations kategori.

  Våra memory foam inlägg finns i storlekarna 36 till 57.


  Skriv en recension