• Läder Halvsula för Höga Klackar

  89,95 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  2GO läder halvsula är designade för skor med höga klackar. Dem passat alla klackade skor, kängor, och sandaler etc. Dem erbjuder fantastisk bekvämlighet, och dämpning för tåvalken som vanligtvis är en smärtsam tryckpunkt. Dem är bäst på att reducera smärtan och är gjorda av äkta vegetarisk garvat läder som garanterar att dina fötter kommer att må bra och förbli torra.

  Du kan använda dem för att trycka foten tillbaka om den hela tiden glider framåt i skon eller om skon är för stor, och du behöver fylla upp den. Dem är extremt hållbara och du kommer att kunna njuta av dem i många, många år.

  Bekväma sulor för höga klackar  

  Kvinnor som behöver en dämpning av den främre delen av deras skor kommer att älska dessa sulorna. De erbjuder friktion för att stabilisera din hållning när du har på dig ett par klackar skor, även om det är höga stilettos. Nyckeln till sulorna (som är en av våra favoritprodukter) är tjockleken och materialet. Dem är väldigt bra på att absorbera chockar och förhindra att dina fötter glider framåt så att du tappar balansen och hamnar i en olycka.

  Äkta läder absorberar även fukt och svett och därmed eliminera pinsamma lukter. Vissa anser att priset av ett par sulor av läder är för mycket. Vi garanterar att kvaliteten är värt det. Denna typen av läder är det bästa, och kanske det enda, valet för ett par hållbara, långvariga, sulor med en dämpande effekt. 

  Läder sulor för vardagliga aktiviteter

  Sulorna är perfekt när du står och går mycket om dagarna och är inte gjorda för speciella situationer. De tillåter dig att dansa bekvämt i dina högklackade skor - det vill säga om du kan dansa i högklackat överhuvud taget.

  Du kommer aldrig mer ha fotvärk under en fest. De kommer i storlekarna mellan 35 och 42. Du bör inte tvätta dem, rengör dem endast med mild tvål och en fuktig trasa.

  Du behöver inte oroa dig över att dina sulor är synliga i skorna. Den synliga delen är svart eller gulbrun, beroende på vilken du väljer. Gulbrun är nära den naturliga färgen av läder. Dem är väldigt enkla att trycka in i dina skor och du kan lämna dem i skon även när du inte använder dem. Kolla in vår “Inlägg för att vara bekväm i högklackat” som ett alternativ för mer dämpning om du lider av allvarlig smärta.

  Skriv en recension