• Inlägg för stöd av Transversell Valvet - T Formad

  64,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Inläggen är väldigt effektiva på att lindra smärta i foten. De kan hjälpa dig flytta framfoten till rätt plats för att stoppa musklerna från att överbelastas. 2GOs designade inläggen lindrar utmatning av muskler genom att överföra belastningen till rätt muskler. De ger stabilitet och balans medans de ser till att du får stabilitet i transversell valvet.

  Ni som lider av metatarsalgi (smärta eller obehag i framfoten eller “tåvalken”) kommer att hålla med om att detta är en pålitlig långsiktig lösning till era problem.

  Ortopediska inlägg för platta fötter

  Våra inlägg stödjer foten genom att lyfta området bakom tåvalken och därmed skapa ett transversellt valv som du annars saknar när du är plattfotad. På grund av en dålig hållning när du går på ojämn mark så påfrestas olika muskler som i sin tur tar bort behovet av ett normalt transversell valv. När du får fotortoser, så löser dem obalansen genom minska belastningen av musklerna som var överbelastad samtidigt som det ökar belastningen av muskler som inte används tillräckligt.

  Inlägg för att Få Tillbaka ditt Naturliga Fotvalv

  Inläggen kommer att ge dig ett neutralt fotvalv (framförallt transversell valvet) genom rätt stabilisering. Detta minskar smärtan eftersom din hållning är korrekt, och det förhindrar eventuella framtida problem genom att stärka rätt muskler.

  Kollaps av transversell valvet kan leda till bunions (knölar på sidan av din stortå). Detta, då stortån böjs mot dina andra tår, kan gör det smärtsamt att gå. Dessutom kan det irritera din stortå och pektå och orsaka inflammation.

  Inläggen är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder. Materialet minimerar fukt och garanterar hög bekvämlighet och är väldigt hållbart. Du kan njuta av dem under en lång tid.


  Skriv en recension