• Inlägg för Stöd av Transversell Valvet.

  143,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Dessa inläggen är för er som vill bli av med smärta, obehag, eller utmattning i framfoten. Smärta och obehag i detta området orsakas av en dålig hållning. Den tekniska termen är metatarsalgi och hänvisar till benen bakom dina tår, metatarsalerna.

  Inläggen kan hjälpa med plantar fasciit som är när smärtan i framfoten utstrålas mot den lägre delen av mitten av foten eller längst ner på foten. Detta sker när plantar fasciit ligamenten blir överansträngda. Den vanligaste orsaken till detta är regelbunden användning av skor med mjuka sulor som har dålig stöd av fotvalvet. Långdistanslöpning, viktökning, och andra fot tillstånd kan orsaka detta.

  Utöver samma lyxiga känsla som alla av 2GO, det specialiserade sko företagets, produkter erbjuder, så stödjer dem även transversell valvet.

  Bästa inlägget för platta fötter

  Inläggen stabiliserar foten bakom tåvalken och ser till att du får ett stabilt fotvalv över hela foten. Din fot kan se platt ut eller extra bred när du inte har ett stabilt transversell valv. Termen “plattfot” hänvisar ofta till bristen på ett medialt valv som går längs med insidan av din fot. Inläggen fokuserar på att bygga upp valvet längs med foten, och därmed ta bort smärta och obehag. När du går bär framfoten hela din vikt.

  Inläggen är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder som karaktäriseras som är väldigt bekvämt och hållbart och bra på att ta bort fukt. De bör hålla längre än skorna.

  Bra inlägg mot metatarsalgi

  Inlägg för metatarsalgi måste stabilisera transversell valvet och se till att dina fötter befinner sig i rätt position. Foten bör ofta vara en bit längre bak än de flesta skulle tro. Istället för att stabilisera området på foten som bär mest vikt så stödjer inläggen istället dina fötter under tåvalken och därmed skapar ett stabilt fotvalv.

  Inläggen är mjuka och bekväma och kommer med en integrerad kudde för att stödja transversell valvet. inläggen passar nästan alla typer av skor. Om dina skor är smala, bör du kolla våra smalare inlägg. De ger också bra stöd för transversell valvet samtidigt som de tar upp mindre utrymme.

  Sist men inte minst är dem väldigt enkla att trycka på plats. Lägg dem i dina skon och se till att du flyttar hälen tillbaka så att den är tät inpå baksidan av skon.

  Skriv en recension