• Gel hälkudde med stöd

  149,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Din fot är en invecklad struktur med över 50 ligament och muskler, 30 senor, 33 leder, och 26 ben. Att springa, gå eller stå på en hård yta under en längre tid kan skada olika delar av din fot, och framförallt runt hälen. Även om plantar fasciit är den vanligaste orsaken till verk i hälen så finns det många fler, hälsporre, stress på grund av en dålig hållning, inflammation i senorna, och andra mer allvarligare som klämda nerver och artros.

  När du upplever verk i hälen så finns det ingen tvekan om att du behöver något för att lindra smärtan. Du kommer önskar att någon hade sagt till dig att du behövde stötdämpning för hälen tidigare. Om du endast lider av mild smärta så har du möjligheten att ta hand om framtida problem i tid. 

  Inlägg för Hälsporre och extra Bekvämlighet

  Dessa inläggen är ett toppen alternativ om du vill ha bekväma hälar. Dem ger stabilitet till lederna och ligamenten runt hälbenet genom att dämpa påfrestningen. 

  Vår gelkudde för hälen slits aldrig ut eftersom materialet behåller formen, och ser till att din häl befinner sig i rätt position hela tiden oavsett hur länge du är aktiv.

  Varför är Gel Hälkudde så effektiv mot fotsmärta?

  Silikonen distribuerar trycket över hela hälen och därigenom lättar på smärtan som annars är koncentrerad på en enda punkt. Med denna stabiliteten är din häll i rätt position hela tiden. Inläggen passar alla skor. Silikonen garanterar en perfekt absorption av chock och förhindrar skador. Den förlorar dessutom aldrig sin form vilket gör dem till en utmärkt investering på lång sikt.

  Inläggen kommer i två storlekar, 36-40 och 40-46. Välj den som passar dig bäst. Du kommer att nyttja dem under en lång tid. Dem är diskreta och enkla att rengöra (tvättbara). Den synliga delen är transparent med en grön markering där hälen ska vara vilket gör den lätt att sätta på plats.

  Skriv en recension