• Använd för bekväma höga klackar

  69,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Dagdrömmer du fortfarande om ett par stilettos som du såg på vägen hem från jobbet? Gå genast tillbaka till affären och köp dem! Vi har en innovativ, prisvärd, och diskret produkt för att lindra smärtan och obehaget som kommer från att ha på sig skor med höga klackar. Det rätta paret av sulor kan transformera alla skor till något bekvämt tack vare modern teknologi som tar bort smärtan helt och hållet.

  Bekväma Inlägg för Höga klackar

  2GO är ett högkvalitativt varumärke från Danmark som specialiserar sig på sulor och skovårdsprodukter. Våra Gelly Fötter inlägg är bland våra topperbjudanden. Dem absorbera chockar och dämpar den främre delen foten. Sulorna är gjorda för högklackat men kan användas med alla typer av skor och det är enkelt att flytta dem från ett par till ett annat. Dem är tvättbara, bekväma, och mycket effektiva mot smärta i tåvalken (den främre delen av din form, bakom dina tår, och ett av de känsligaste områdena på din fot). Gelly Fötter inlägg kan förhindra framtida problem och smärta i den delen av foten.

  Om våra Super Kuddar passar dina klackar och inte är påträngande, då är dem nog ett bättre alternativ. Gelly Fötter är bra för dig med endast smärta runt tåvalken. Dem är dessutom osynliga i hällarna och den synliga delen är transparent.

  Ett vanligt problem som kvinnor har är att hälen glider från foten när man går. Om du också har detta problemet så rekommenderar vi att du kombinerar Gelly Fötter med våra Hälgrepp.

  Gelly Fötter är hur du blir av med smärtan i tåvalken. Många av våra nöjda kunder kan vittna om att våra innersulor är mjuka och med bra dämpning för högklackat. Dem är kuddar för hällarna. Det ergonomiska materialet ser till att rätt del av foten kan slappna av.

  Sulorna är gjorda av silikongel som är ett fast men böjbart material som kramar om din fot lika jämt överallt. Hålfoten får ett välbehövligt stöd. Inläggen minskar stress och utmattning genom att absorbera trycket av varje steg på den främre delen av foten. Dem kommer förmodligen hålla längre än alla dina klackar skor och göra det lättare för dig att njuta av dem. Silikonen håller sin form permanent. 

  Gelly Fötter tillverkades för alla typer av aktiviteter. Du kan använda dem var som helst och hur länge som helst. Dem är diskreta, effektiva, finns i en universal storlek som passar alla, och hjälper kvinnor att bli av med smärtan från att ha på sig fina klackar.

  Skriv en recension