• 170+ Sålda

  Skosnören - 12mm Mörkbruna

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Extra Breda Mörkbruna Skosnören Skapar Extraordinär Mångsidighet

  När du kör med extra breda mörkbruna skosnören i dina sneakers sätter du den ultimata trenden. För dessa är skotillbehör som inte gör ett stort uttalande; i stället höjer de ord, visdom och stil hos personen som bär dem.

  Dessa skosnören bryr sig inte om vilken miljö du introducerar dem till. De smälter in utan att gömma sig, den ultimata motsvarigheten till vart än gatorna tar dig.

  De var designade för att leva i ögonblicket. De är lika bekväma i en mosh pit som de är på scenen. Faktum är att när du går in på en musikfestival med dessa snören, öppnar folk en väg för dig till scenen, förutsatt att du är med bandet.

  Men mörkbrun är också en basfärg, vilket innebär att du kan kombinera den med ett brett utbud av färger, som guld, ros, mint och turkos. Det är några snygga färger, inte? Om du hade på dig dessa skosnören i en nattklubb skulle de servera dig gratis drinkar för att du inte ska gå. Om du bar dem till en arbetsintervju, skulle du bli anställd omedelbart.

  Så oavsett om du hänger hemma eller försöker ta över världen, kommer extra breda mörkbruna skosnören att se till att du kommer dit du ska och ser bra ut när du kommer dit.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-DarkBrown
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända