• 20+ Sålda

  Skosnören - 12mm Gröna

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Naturälskare skulle definitivt gilla våra gröna skosnören. De har en mörk nyans, lite jordig och hälsosam stil. Grön är dessutom en ovanlig färg på skosnören, så ett par av dessa skulle ge dig en unik och iögonfallande stil.

              Färgerna på våra skosnören bleknar inte i första taget, inte ens efter flera tvättar, eftersom vi endast använder oss av material av högsta kvalitet i vår tillverkning. Tjocka trådar och en god densitet på färgerna ger hållbara och färgstarka skosnören. Dessa egenskaper gör att de håller med tiden.

                  Vi på feetunique anser inte att våra kvalitetsprodukter måste ha ett dyrt pris. Vi är nämligen stolta över att våra produkter har konkurrenskraftiga priser. Exempelvis kostar ett par helt nya gröna 12mm-skosnören endast 29,95kr, inklusive moms. Du får 9,95kr i rabatt om du köper två skosnören samtidigt och 19,80kr i rabatt om du köper tre par.  Dessa låga priser och kvaliteten på våra produkter är huvudorsakerna till att våra kunder kommer tillbaka till vår katalog för att köpa fler skosnören efter sin första erfarenhet av våra produkter.  

                  Vi vill ändå hela tiden förnya oss och bli bättre både vad gäller produkter och tjänster, så alla åsikter och förslag från dig är välkomna. Du kan lämna en kommentar i vår katalog, eller skicka ett meddelande till cc.detail.rb@gmail.com. Vi värdesätter din åsikt, så vi ser verkligen fram emot att höra från dig!

  Köp dina skosnören idag och njut av resultatet så snart som möjligt!

  Dessa skosnören finns i 2 olika längder, så välj de som passar dig bäst.

                  Ett par 12mm-skosnören skulle vara ett perfekt alternativ att börja med! Färgen är utmärkt, framförallt i kombination med ljusa skor- De finns i flera längder. Välj rätt längd som passar dina behov och preferenser. Vi har skrivit tips om hur du bäst väljer rätt skosnören. Du kan läsa om detta genom att klicka på “Blogg” på vår sidomeny.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-Green
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända