• 110+ Sålda

  Skosnören - 10mm Smileys

  44,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd

  Slutsåld

  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Om du tycker att dina skor behöver lite mer glädje i sig, är detta par skosnören defenitivt för dig! Dessa är svarta skosnören dekorerade med gula smileys. De har en bredd på 10mm, något bredare än de vanliga skosnören som finns i butikerna. De kommer i två olika längder och har en mycket rimlig prislapp. Skaffa ditt par idag och gör dina skor glada, bokstavligt!

  Mönstrade skosnören är nästa stora grej inom skor! De flesta nya skorna kommer med skosnören som är tråkiga eller neutrala. Detta är varför vi på Feetunique ägnas åt att ge människor ett alternativ: slitstarka och vackra skosnören som du kan ändra då och då för att blanda upp dina kläder!

  Skosnören är en av de mest försummade klädesartiklar i kläderna på en person. De flesta människor har en tendens att glömma att de också kan ändra sina skosnören på samma sätt som de ändrar sina kläder och andra accessoarer som halsband och armband! Inte alla människor har råd med nya skor, men de flesta människor skulle ha råd med det alternativ vi har: mönstrade skosnören.

  Sant nog, använder vi bara de bästa materialen för att skapa dessa kreativa kvalitetsskosnören. Men vi tar inte överpris för det! Alla våra skosnören är rimligt prissatta. Till exempel, skulle det endast kosta dig 39,95 SEK att köpa våra 10mm smileys skosnören! Om du vill köpa två par så du kan dela dem med din bästa tjejkompis, skulle du få en rabatt på 14,95 SEK! Om du däremot köper tre par får du en rabatt på 29,90 SEK. De rabatterade priserna gäller alla skosnören i vårt sortiment som kostar 39,95 SEK styck!

  Köp dina skosnören idag och njut av resultatet inom en kort tid!

  Vi har två olika längder på skosnören, så välj därefter.

  Medan svarta skosnören är mycket vanliga, är detta par inte på något sätt vanligt på grund av smilisarna vi använt för att dekorera dem. Även dess bredd är speciell; de är lite bredare än vanliga skosnören som erbjuds i butikerna. När det gäller dess längd, erbjuds detta par i två olika längder du kan välja mellan: 90 och 112 cm. Det kortare paret är speciellt framtaget för normalformade skor som gymnastikskor, medan de längre är lämpliga för kängor och liknande skor.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 10M-Flat-Smileys
  Bredd: 10mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité