• 150+ Sålda

  Blå spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Blå Spiral Skosnören

  Det här kan vara blå spiral skosnören, men dessa knytfria elastiska snörena kommer att göra dig allt annat än blå. De har en tendens att få din fot att steppa, dock, för de är definitivt häftiga.

  När du stänger dina ögon kan du bara känna dem, eller hur? Det skööööna sättet du bara kan glida fötterna inuti för en snygg men bekväm passform. Det coooooola sättet de ser ut på dina sneakers. Faktum är att Robert Crays 1983-låten "Bad Influence" kan spela när du stoltserar ner längs trottoaren, korridorerna, parken, eller vart du vill ses när du glider på dina skor.

  De kan vara en stil från den gamla skolan, men de kommer att vara nya på din skola, och folk kommer att märka dem. Du kan bara gå och plötsligt inse att, trots att det är trångt, är alla borta tysta. De kollar in dina snören. De kan inte titta bort.

  Och då gör du en snurr och pekar på taket som en legend, och hela stället smäller av. Det är inte på grund av dina blåa spiral skosnören - du är den som bär dem - men de hjälpte.

  Lyssna på den publiken! De älskar dig.

  Oavsett om de är på en vit sko, blandas med en blå eller blandas med vilken färg din unika stil kräver, behöver du aldrig knyta dina sneakers igen, och du kommer aldrig att vilja det heller.

  Skriv en recension