• Neon Orangea OFF-WHITE Skosnören

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Orangea OFF-WHITE skosnören

  Dessa orangea kopiorna av “OFF-WHITE” skosnörena, erbjuder en toppen detalj till alla sneaker i din garderob, för ultimat exponering kan dem paras med alla Air Max, Jordan och Prestos. Dessa snörena matchar också färgen du hittar i det originala Off-White x Nike “The Ten” Air Prestos paketet. De fungerar också som ersättnings snören för dina Off-White skor.

  Fullgör ett Par Air Max

  Virgil Ablohs “OFF-WHITE” snören blev ikoniska med kollektionen “The Ten”, där personer fick chansen att få ett par av högkvalitativa sneakers och bära dem precis hur de ville. Även om du inte var lycklig nog att få ett par “OFF-WHITE” Nike sneakers, skulle vi fortfarande vilja ge dig chansen att styla dina nuvarande sneakers på samma sätt.

  De Bäst Skosnörena Online

  Vi tar stor stolthet i att leverera OFF-WHITE liknande skosnören med den högsta kvaliteten. Dem är mest likt originalet utan att ha en för stor prisetikett. Men om du inte är nöjd med dina snören, kommer via att ge dig en återbetalning utan att ställa några frågor, och du behöver inte ens skicka tillbaka snören. Beställ riskfritt idag!


  Skriv en recension
  Artikelnummer: off-white-neonorange
  Kan töjas 16%
  Bredd: 8mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända