• Elastiska platta lila skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Lila knytfria elastiska platta skosnören gör skor till snygga slip ons

  Lila är en vacker färg som tas till helt nya livfulla nivåer med våra knytfria elastiska platta skosnören. Det sätt som ljuset fallet på dem kommer att förstärka din stil, och bäst av allt, du behöver aldrig igen slösa tid på att knyta dina skor. När de dyker upp behöver du bara snöra upp dem till din perfekta passform, trimma det resterande snöret, och helt magiskt så har du ett par slip ons. Lila knytfria elastiska platta skosnören är precis vad de låter som och från FeetUnique kan du alltid förvänta dig den högsta kvalitén tillsammans med konkurrenskraftiga priser och gratis frakt. Du har helt enkelt kommit till rätt plats.


  Säker, Bekväm Passform Som Aldrig Vacklar

  Snörena har 130% elasticitet, vilket innebär att de kan stretchas till mer än dubbelt av sin ursprungliga längd. Det innebär att du får en säker passform, med med elasticiteten får dina fötter det bekvämt. Kvalitén på materialet och dess avancerade hållbarhet innebär att ljuset från den lila färgen inte kommer att blekna, och snörena kommer att överleva de skor du använder dem till, garanterat.


  Standardstorleken är Perfekt för Din Sko

  Så länge det inte är höga kängor, är dessa den sorten där en storlek passar alla. När dina snören kommer fram märker du att de är alldeles för långa, det är för att du drar åt dem enligt ditt önskemål, sätter in låsen och sen trimmar det överblivna materialet. Det är faktiskt så enkelt. Visste du att människor kan spendera upp till en månad under sin livstid med att knyta och knyta upp skor? Få tillbaka din tid oavsett din skostorlek.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla.    
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena.    
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen.    
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner.    
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet. 

  Skriv en recension