• Mörkbruna "knytfria skosnören för finskor

  54,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd

  Slutsåld

  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Kombinera stil och bekvämlighet med bruna knytfria snören för finskor.

  Det första du kommer att märka när du glider in fötterna i dina nya slip-ons är hur bra dina bruna knytfria snören ser ut. Vilket är bra, för det första folk märker är dina skor. För att märka komforten behöver du endast ta ett par steg. Det är den perfekta nivån av spänst, vilket försäkrar att dina fötter aldrig är för lösa eller för tajta. Våra bruna knytfria snören för finskor är specifikt designade och testade för både utseendet och funktionaliteten. Bara vänta tills du själv upplever det.


  Gör läderskor till slip-ons.

  Idén är enkel. Så enkel att vi inte förstår varför inte alla gör det. När dina bruna knytfria snören dyker upp så tar du helt enkelt bort de snören som dina skor kom med. Sen sätter du in båda sidor av varje snöre in i snörhålen. Det krävs ingenting annat! Om du lägger tio minuter för att snöra upp dina skor, kommer du fortfarande ha åtta minuter kvar efter du är klar. Glid in dina fötter i dina nya slip-ons — du behöver inte knyta eller justera —  sen är du redo att dra.


  En bekväm passform som aldrig behövs justeras.

  Om du sällan (eller aldrig) trär upp och snör om dina snören för mer komfort, kan vi garantera dig att du sällan (eller aldrig( kommer vilja justera dina bruna knytfria silikonskosnören. Dessa är skapade för att passa inuti alla finskor medan de håller din fot på plats med ett fast, men bekvämt, grepp. När de är inne i dina skor, kommer du aldrig behöva böja dig ned och ta hand om dina skor.


  Knytfriheten är diskret. Stilen är djärvt stilig.

  Brunt är en flott färg som passar med allt. Från klockor till bälten till skor så är brunt ett säkert men märkbart val. Med den högkvalitativa nivån av silikonsnören så kommer dina skor troligtvis imponera, framförallt när de är omringade av de blekta, fransade snören som alla andra har. Det vill säga, tills de ser dina läderskor med knytfria snören och frågar var du skaffat dem. Skicka dem till oss - som du, kommer de inte att bli besvikna.


  Högkvalitativ hållbarhet och enkla att rengöra.

  Brun är redan en bra färg för att dölja slit och smuts, men du kommer att vilja visa upp dina silikonsnören i kombination med dina finskor. Allt som behövs för att bli av med fläckar är att enkelt torka dem med en fuktig trasa. Det är allt! De här snörena kommer inte att blekna eller fransa sig heller, och de gjorde i sådan hög kvalité att de kommer överleva alla sorters skor. Det spelar ingen roll om det är en lädersko eller sneaker, dessa snören kommer att överleva dem.


  Bruna knytfria snören för finskor med FeetUnique Garantin.

  Varje köp kommer med en 100% garanti. Om du inte får exakt den produkt du förväntat dig, kommer vi att återbetala dig. Trots våra priser och gratis frakt över hela världen, får du den bästa kvalitén. Om du inte är nöjd så behöver du inte ens skicka tillbaka dem för en återbetalning. Vi är så säkra på att du kommer bli förälskad i dina nya bruna knytfria snören för finskor. De har allt du letar efter, skapade av de som bryr sig.

  Skriv en recension