• 1270+ Sålda

  Skosnören - 10mm Silver

  44,95 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Få en unik look
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  Previous
  Next

  Metalliska Silver Skosnören

  Det finns sämre saker i livet att vara beroende av än glitter: droger, spel, alkohol... ost. Vi kan fortsätta. Men det betyder inte att det är lätt att leva med ett regelbundet begär för de glänsande grejerna.

  Saken med missbruk är att det är svårt att bara ta lite; bara en snurr av roulettehjulet, bara en drink, bara en gnutta av ost... bara ett glänsande klädesplagg. Så vad vi har gjort är att ha kommit på motsvarigheten av ett gnistrande nikotinplåster. Med ett snabbt, intensivt skosnöre eller två kan du få din fix för något glänsande utan alla nackdelar.

  Dessa nackdelar är uppenbara. Så mycket som vi alla älskar att ha på oss något som glittrar, är det lätt att gå för långt. Du vill inte vara disco bollen på utekvällar, du vill vara i rummet med en.

  Är du beroende av glitter? Det första steget i att hantera ditt missbruk är att medge att det finns ett problem. Den andra är att hitta ett sätt att minska ditt beroende. Våra Metalliska Silversnören gör just det och ger dig en subtil men tung dos av gnistan du längtar efter. Dessa underbara snören kommer att förbättra ditt utseende på en stor utekväll, utan att förblinda andra människor i rummet.

  Våra snören ger dig lugn och ro att acceptera att du har problem. Bara när du har köpt dem kan du börja arbeta mot en lösning. Vi rekommenderar att du bär dem med vita eller svarta sneakers för maximal kontrast. Vi är med dig varje steg på vägen.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 10M-Flat-Silver
  Bredd: 10mm