Neongula OFF-WHITE Skosnören

59,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Neongula OFF-WHITE Inspirerade Skosnören

Markera din känsla för stil med OFF-WHITE skosnören från FeetUnique. Utseendet, känslan, och kvaliteten är omöjliga att särskilja från originalen, och den neongula färgen är precis lika livfull som bilden visar. Dem är också gjorda med hjälp av silikon printing istället för värmeöverföring vilket gör att dem håller längre än de flesta andra OFF-WHITE liknande skosnören som finns på marknaden.


Fullborda Din Off-White Nike Stil

Du fick aldrig ett par OFF-WHITE x Nike “The Ten” sneakers? Vi löser det! Dessa neongula skosnörena som var inspirerade av Off-White ser exakt likadana ut som dem man hittar i original paketet Nike Air Force One Low Volt som släpptes av Nike och Off-White.


Vi Garanterar Våra Snören 100%

Du behöver aldrig skicka tillbaka snörena för att få en återbetalning. Om du inte är nöjd med din beställning, kommer du att få dina pengar tillbaka oavsett. Så säkra är vi på att du inte bara kommer att älska dina OFF-WHITE inspirerade snören utan också att du kommer att återvända till FeetUnique nästa gång du behöver ett nytt par skosnören av hög kvalitet.Skriv en recension
Artikelnummer: off-white-neonyellow
Kan töjas 16%
Bredd: 8mm
Gjorda i polyester av hög kvalité
OEKO-TEX® Certifikat Godkända