160+ Sålda

Skosnören - 10mm Silver Och Svart

44,95 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

100% Pengar tillbaka garanti

Betalning - Kort vi tar emot

Obegränsade Returrättigheter

Fraktkostnad + Leveranstid

Metalliska Silvriga och Svarta Skosnören

När vi inte arbetar med att designa och utveckla de bästa skosnörena på marknaden spenderar vi vår lediga tid med att  förutspå nästa trend att träffa snörmarknaden. Om du är den som gillar att vara ett steg före andra, har vi det perfekta skosnöret för dig.


Visst är våra metalliska silver- och svarta snören vågade. Men ibland måste du gå den där extra milen för att sticka ut under ljusen. Dessa snören är till för att dominera dansgolvet, för dem som kommer ut på natten och vill bli märkta. De knyter skor hos dem som dansar hela vägen hem efter en utekväll.


Skönheten hos dessa snören ligger i deras mångsidighet. Parat med svarta sneakers kan de ge ett subtilt sken till din kvällsklädsel. Använd dem med vita sneakers för att sticka ut och titta på när kontrasten lockar avundsjuka ögon i rummet.


Eftersom dessa snören är på väg att bli stora, är det lite som att vara ett Justin Bieber fan innan han blev stor när du köper dessa. Du kan säga att du var där före de andra. Och att du känner igen talang när du ser den. En sann skosnöreskännare kommer att berätta för dig att det bara är en fråga om tid innan dessa snören blir virala. Ta dina idag medan de fortfarande finns i lager och innan hela världen har på sig dem.


Redo att starta en trend?

Skriv en recension
Bredd: 10mm