• Rengöringsduk till Skor

  24,95 SEK
  par par par

  En Rengöringsduk till Skor som fortsätter att se Ny Ut

  2GO Rengöringsduk är gjorda av slitstarkt microfiber material som torkar bort fläckar utan att skada skorna. Det finns inget värre än att se smuts försvinna för att sedan upptäcka de permanenta skadorna du har orsakat. 80% polyester och 20% polyamid gör att den torkar väldigt snabbt och kan även maskintvättas.


  Mjuk men Effektiv

  Att använda en grov duk för att rengöra dina skor kan skada materialet. Det kan till och med vara värre än att låta smutsen och dammet vara kvar. Oavsett hur illa slitaget är, så kan du inte ta tillbaka en skada som har gjorts på själva skon. Det är därför denne 2GO Rengöringsduken är så viktig. När du väl behöver den kommer du vara glad att du har den till hands.


  Har en 100% Garanti

  Varenda en av våra produkter stöds av en 100% garanti: du kommer att få tillbaka dina pengar om 2GO Rengöringsduken inte är exakt som hur du hade förväntat dig. Din återbetalning kommer att skickas tillbaka utan att du behöver svara på några frågor. Så säkra är vi på att denna duken kommer att möta eller överträda dina förväntningar. Beställ idag!


  Skriv en recension