30+ Sålda

Skosnören - 10mm Rosa med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

Detta är en bra tid att leva på! Jämställdhetsfrågor har behandlats, så färgföreningar med specifika kön finns inte längre! Och av goda skäl också, eftersom färgen rosa faktiskt ser sexig ut när den bärs av killar också! Kolla in detta par och du förstår vad vi pratar om. Ha det så kul!

För att förstå naturen av Feetunique, bör du komma ihåg tre saker som vi skulle vilja vara kända för: bra kvalitet, rimliga priser och utmärkt kundservice.

Bra kvalitet:

Det har gått förlorat till våra grundare hur vissa företag kan förneka sina köpare det högsta värde de kan få för sina pengar. Detta är företagets viktigaste mål: att låta våra kunder känna att de faktiskt har fått något värt vad de betalat för. Det gör vi ju genom att hålla oss till att göra skosnören som är av högsta kvalitet. Vi vill att du ska njuta av att bära våra skosnören för den längsta möjliga tid, så vi gjorde dem inte att bara vara fysiskt tilltalande, men för att vara starka och tåliga också.

Överkomliga priser:

Folk säger att alla goda ting inte kommer billigt. Vi väljer att trotsa denna tro genom att erbjuda högkvalitativa skosnören som vi har skapat för överkomliga priser. Ett helt nytt par från våra platta 10mm, och glittriga kollektion kostar bara 39,95 SEK. Vi erbjuder också rabatter för större beställningar. Genom att skaffa två glittriga par skulle det ge dig en rabatt på 14,95 SEK, vilket gör de två paren dina för endast 64,95 SEK. När det gäller tre glittriga par som köps på samma gång, skulle du få en rabatt på 29,90 SEK, vilket gör att du får tre par för endast 89,95 SEK.

Utmärkt kundservice

Till råga på allt, strävar vi efter att ha den bästa kundservicen för att ge dig en bra shoppingupplevelse online. Även fraktmetoden har blivit innovativt designad för att göra det mer bekvämt för er, våra kunder. Om du vill veta mer om företaget och vilka typer av försök som vi gör för att betjäna dig bättre, ska du kolla in alla länkar som du kan se i sidofältet ”Information” på den nedre vänstra delen av den här webbsidan.

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité