30+ Sålda

Skosnören - 10mm Röda med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

http://www.feetunique.se/Skosnoren-Platta-10mm-Glitter/Skosnören-10mm-röd-glitter

Beskrivning

Du vet vad de säger: om du vill sticka ut på en fest, skaffa något rött och skimrande. Tja, nu kan du slå två flugor i en smäll genom att skaffa dig ett helt nytt par av våra röda glittriga skosnören! Perfekt för alla tillfällen, så skulle detta trevliga och underbara par verkligen göra så att dina äldsta par skor sticker ut ännu mer!

Ett växande företag:

Feetunique är en distributör online av skosnören av högsta kvalitet. Vi hatar kompromisser, så vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet, rimliga priser eller utseendet på våra skosnören. Vi vill att ni, våra kunder, ska få det högsta värdet som du kan få för pengarna; vi vet alla att pengar inte växer på träd! Vi slutar inte med att ge dig ett brett utbud av kvalitetsskosnören att välja mellan. Vi vet om att om vi vill vara folkets favoritmärke av skosnören, måste vi vara bättre i fråga om kundservice.

En öppen kommunikationslinje:

För att hjälpa oss att tjäna dig bättre, måste du berätta vad du har i åtanke. Om du har några frågor, kommentarer eller förslag, har vi en officiell e-postadress som du kan använda för att lämna ett meddelande till oss: cc.detail.rb@gmail.com. Vi har också recensionsfunktioner direkt i vårt sortiment där tidigare kunder kan lämna kommentarer om de produkter de tidigare köpt. Du kan kolla in dessa för att veta mer om hur produkterna ser ut i verkliga livet!

Extraordinära leveransmetoder:

Vår kundtjänst härrör från forskning när det gäller de vanliga problem folk som handlar på nätet upplever. En av de största utmaningarna som de måste ta itu med är de problematiska leveransmetoderna som används av de flesta återförsäljarna online. Vanligtvis väljer butiker online att skicka ut sina produkter via lastfartyg. Vi tyckte den här metoden var problematisk när det gäller onödiga kostnader, långa väntetider i leveransen, och ogynnsamt krångel hos köparna.

Det är därför vi på Feetunique sökte ut ett sätt att spara våra kunder från att uppleva dessa problem. Genom att slicka ut våra beställningar som vanlig post via Post Danmark, skulle vi skona dig från att uppleva saker som onödiga leveransavgifter, förseningar i leveranser, skador i produkterna, och till och med besväret med att behöva vänta personligen för att få leveransen.

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité