Tvåfärgade Skosnören

Vi gjorde skosnörena från denna kategori extra bred eftersom vi vill att deras designer verkligen ska poppa ut. Vi gick faktiskt samman med mönstrade och glittriga skosnören för att komma fram till detta val. När du besöker denna kategori, skulle du ha 7 mönster att välja mellan, men alla dessa par har ett gemensamt drag: alla gnistrar vacker särskilt under några lampor.

Du kan välja mellan djur-, kamouflage- eller gradientmönstrade sådana. Eftersom vi använder hög kulörbeständighet på alla våra produkter, är du säker på att dessa mönster inte skulle tona ut så lätt. Även basen på skosnörena är konstruerat för att tåla extrema förhållanden, utan att falla isär.

Bortsett från att kunna välja vilka färger och mönster dina skosnören skulle ha, får du också välja vilken längd du vill få dem i. Det finns två alternativ för denna kategori: 90cm och 112cm. De kortare är idealiska för mindre skor eftersom de har färre öljetter, medan den längre versionen av skosnören är vad du ska skaffa om du har skor som är större än vanligt, såsom kängor, eftersom dessa typer av skor har fler öljetter.

Den glittrande effekten på dessa skosnören manifesterar inte sig så bra på bilderna, så du måste verkligen se själv för att uppskatta hur mycket dessa skosnören gnistrar. För att skaffa dig ett helt nytt par från denna kategori, behöver du bara punga ut 39,95 SEK. Och du kan även få mer än vad du betalar för om du beställer mer än ett per skosnören vi varje given tidpunkt. Om du köper två par på en gång, kvalificerar du dig för en rabatt på 14,95 SEK medan rabatten däremot blir 29,90 SEK om du köper tre par på en och samma gång.

Längd (cm):

par par par

Längd (cm):

par par par

Längd (cm):

par par par

Andra kategorier