Tvåfärgade Skosnören

Med Tvåfärgade Skosnören, Kolliderar Två Världar

De starkaste kontrasterna och de mest mångsidiga kombinationerna. De ljusaste färgerna och högsta kvalitet. Standardbredden och de extraspeciella specialfunktionerna. Tvåfärgade skosnören är inte bara dina vanliga snygga snören, vilket är anledningen till att du kom till en skosnöresbutik som är bättre än genomsnittet, där djärvhet, kreativitet och en tydlig känsla av stil belönas. Så fortsätt, genom vår stilfiesta av skofokalpunkter, och gör dig redo att förvånas.

Längd (cm):

par par par

Längd (cm):

par par par

Längd (cm):

par par par

Andra kategorier

Byt ut Gamla Snören med Oersättliga Snören 

Låt oss få det här ur vägen: Oavsett vilket par skosnören som följde med de skor du köpte är de inte bara skräp, de är tråkiga. Så, ja, de är tråkigt skräp. Lägg dem i papperskorgen där de ska leva ut resten av sina dagar. Byt sedan ut dem med några dubbelfärgade skosnören, som inte bara kommer i olika färger i önskad längd, men de är också det exakta motsatsen till skräp, vilket är... värdefulla? Ja. Värdefulla.

Unikt hos FeetUnique

Tvåfärgade skosnören fungerar som ett automatiskt ansiktslyft fast för skor, och vårt exklusiva urval innebär att du är den enda som kommer att ha denna stil om inte någon i din sociala krets också köpte samma par från oss, vilket innebär att de inte bara kommer med ett par skor, inte heller kan de hämtas slumpmässigt i en butik. Det är nästan garanterat att med våra dubbelfärgade skosnören blir dina snören till skorna genuint och otvetydigt, unik.

Ändra Ditt Utseende på Språng

Du kan snöra dina dubbla färgskosnören som du vill, och eftersom de kommer i standardbredd och olika längder kan du andas ut med vetskapen att de passar i dina skors snörhål. Kanske först har du dem snörade så som vi har dem på bilden, och sedan halverar du ner i mitten, sedan över mitten, sedan tar du en färg om du vill! Möjligheterna är verkligen oändliga (vi har till och med sett skor som kör med felmatchade snören!)

Flera Färger för Flera Typer av Skor.

Vi försöker ge den mest universellt fungerande kombinationen av färger, och vi planerar att lägga till mer. (Vänligen meddela oss om du har en "Om ni bara hade den här kombinationen!"). Men längderna varierar också att du kan krydda dina vandringsskor eller göra ett par babyskor sötare, Vi har allt. Egentligen borde frågan vara: "Vilket par skor borde inte ha två färger?"

Tvåsidiga Snören, Men Täckta från Alla Vinklar

Vi är så säkra på att våra tvåfärgade skosnören kommer att hålla för alltid att vår returpolicy aldrig upphör. De kommer inte heller att gå upp när de är ordentligt knutna, eftersom de har en friktion som helt och hållet är frånvarande från de flesta generiska skosnören. Och ingen av de två färgerna kommer att blekna och behåller samma vibrationer hundra år från och med nu som de gjorde dagen du fick dem. Vi garanterar inte bara att du kommer att älska dessa snören, vi garanterar att dina barnbarnsbarn också kommer göra det.

Alla Färgkombinationer är Miljövänliga

De kan se ut som från en annan värld, men de gjordes med vår värld i åtanke. Alla våra snören är certifierade miljövänliga OEKO-TEX®, textilindustrins standard för textilproduktionstestning. Du kan lära dig mer om deras STANDARD 100 certifieringssystem här. Det är faktiskt mer intressant än du kanske tror, men vi är partiska, eftersom, ja du vet, vi är ganska stolta över det.