Replace 5-pack sulor

99,95 SEK
Size
par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

Replace är 2GOs citrondoftande paket för att hålla dina skor fräscha varje dagarna. Varje par håller mellan en vecka och två månader beroende på dina vardagliga vanor och vilken typ av skor du har. Mer aktiva människor kommer att behöva byta ut dem oftare. Replace är vår tunnaste sula. Du kan kan använda dem i valfria skor utan att oroa dig för att de tar upp för mycket plats.

Kan du byta ut en skosula?

Det kan du, och du bör göra det! Vi rekommenderar att du trycker in vår Replace sula ovanpå originalet i dina skor. På detta sättet slits inte originalet för mycket. När du har använt upp ett par, kasta dem och tryck in nästa par.

Våra Replace sulor är till stor hjälp för ni som lider av fotsvett eller lukt och vill att fötterna ska hålla sig fräscha och rena så länge som möjligt. De är ultratunna och exakt vad du letar efter. Sulorna är inte begränsade till någon specifik aktivitet. De är mest effektiva för aktiva människor med tanke på att de hjälper mot lukt och fukt.

Hur ofta bör du byter sulorna?

Som en tumregel är det bäst att byta ut original-sulorna var 6-12 månader. Med vårt Replace paket kan du gå flera år utan att behöva byta ut originalen. Annars är det din aktivitetsnivå som bestämmer hur ofta. Aktiviteter som att jogga kommer slita mer på sulorna än att gå eller använda dem på kontoret.

En unik och innovativ teknologi är anledningen till varför de är så effektiva. Citron doften är bara toppen av isberget. Det översta lagret överför fukt till mellanskiktet, som i sin tur inkapslar och absorberar det. Sulorna passar dessutom alla typer av skor.

För att använda skorna måste du först klipp ut dem till rätt storlek med en sax. Du gör detta genom att följa linjerna på baksidan som motsvarar olika storlekar.


Skriv en recension