170+ Sålda

Skosnören - 10mm Guld Och Svart

44,95 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

100% Pengar tillbaka garanti

Betalning - Kort vi tar emot

Obegränsade Returrättigheter

Fraktkostnad + Leveranstid

Metalliska Guld och Svarta Skosnören

Ett skosnören är för livet, inte bara för julen. Här på Feet Unique förstår vi det bättre än de flesta. Därför måste alla våra kunder genomgå en noggrann intervjuprocess och genomgå en husbesiktning innan vi samtycker till att dela med oss av ett enda skosnöre. Skojar bara. Det skulle vara konstigt.


Men ärligt talat är vi seriösa om tanken på att ha en skosnöre för livet. Samtidigt uppskattar vi att vissa saker köps på vissa tider på året. Vissa skosnören och julen går helt enkelt bra tillsammans, till exempel.


Av många anledningar är ett festligt skosnöre som detta Guld och Svarta Metallexemplar den perfekta fyllningen för en socka. Inte bara är de små och lätta att packa, de går perfekt in i "Användbar"-kategorin för presenter. Men till skillnad från de tråkiga strumpor som din mormor ger dig (förlåt mormor), har Feet Unique skosnöresutbudet en tråd för varje tillfälle. Det betyder att våra snören är presenter som människor faktiskt gillar att få. De är praktiska och ser bra ut samtidigt. Fantastiskt.


Om du letar efter ett skosnöre som inte ser ut att vara på fel plats på trädet denna jul, titta inte längre. Våra Guld och Svarta Metalliska snören passar till julfester, presenter till kontorets hemliga tomte och generellt för den som vill ha lite gnista på sina skor.


Men kom ihåg, när julen har kommit och gått kommer dessa snören att fortsätta att tjäna dig bra. De går perfekt med svarta eller vita sneakers, så det finns ingen ursäkt att lägga tillbaka dem i lådan när det nya året kommit. Precis som glögg eller köttfärspajer är de ett bra exempel på ett festligt nöje som kan avnjutas året runt.

Skriv en recension
Bredd: 10mm