Skosnören - 10mm Gröna med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

Grönt är den internationella färgen av naturen, så naturälskare runt om i världen skulle säkert njuta av att bära detta par skosnören från vår glittriga kollektion. Skaffa ditt egna par idag och njut av att ha ett par skosnören som har en fantastisk färg, textur, bredd och längd. Stick ut bland mängden genom att skaffa detta par idag!

Vi vet att alla hatar när en produkt verkar vara perfekt på bilder som vi ser i webbutiker, men inte är lika bra när de levereras! Detta är ett vanligt problem med webbutiker. De flesta företagen försöker göra sina produkter bildperfekta, vilket orsakar besvikelse hos köparna vid leverans av nämnda produkter.

Tja, Feetunique är mycket stolt över att det aldrig skulle bli ett bekymmer för kunder i vårt företag. Tvärtemot vad många erfarenheter säger, misslyckas faktiskt bilder i vår webbutik att ge rättvisa åt hur skosnörena ser ut i verkliga livet, i synnerhet när det gäller denna kategori av vårt utbud. Den skimrande effekten av dessa glittriga skosnören skildras inte väl i bilder. Du måste verkligen se skosnörena för att uppskatta den glittrande texturen de har.

Detta par från vår glittriga kollektion, som med alla andra par från hela vårt sortiment, skapas med material av högsta kvalitet. Trådarna är tjocka nog att stå emot starka rengöringsmedel utan att rivas sönder. Även färgerna skulle inte blekas förrän efter en mycket lång tid från den första gången som du bär dessa skosnören. Du ska veta att Feetunique aldrig kompromissar med kvaliteten på någon av våra produkter. Du kan vara säker på ett bra värde som du kan få från dina pengar när du handlar från vår webbutik.

Observera att när du handlar på Feetunique, skulle du aldrig få slut på alternativ. Vi har skosnören i olika texturer, färger, former, längder och till och med bredder! Känn dig välkommen att bläddra bland alla de kategorier som finns på den nedre vänstra delen av denna webbsida för att spana in alla de val du har. Du kan även se priserna på dessa skosnören direkt i sortimentet. Ännu bättre; om du har en specifik skosnöredesign i åtanke som du skulle vilja ha, men designen inte kan hittas i vår webbutik, kan du helt enkelt berätta det för oss så vi kan försöka inkludera din design till nästa tillägg till vårt växande utbud. Här är vår officiella e-postadress som du kan använda för att skicka dina meddelanden till: cc.detail.rb@gmail.com. Du kan också höra av dig till oss med alla typer av frågor, förslag eller synpunkter du har för att hjälpa oss hjälpa dig bättre.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité