90+ Sålda

Skosnören - 10mm Neonrosa med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

Kom ihåg den första regeln i Mean Girls! På onsdagar, bär vi rosa! Tja, se bara till att dina skor inte är helt utanför den senaste trenden och gör så att de gnistrar, bokstavligt talat! Detta par skosnören är perfekta att bära till Mean Girls återförening. De är platta, de är neonrosa, och de är fyllda med så mycket glitter att de bokstavligen skiner!

Neonrosa är en färg som aldrig får saknas i varje flickas garderob. Dessutom är det på tiden att du insåg att skosnören fungerar som tillbehör, så du bör även behandla dem som du behandlar alla dina andra tillbehör! Just det; du bör ändra dina skosnören så ofta att du inte blir uttråkad på dem alls!

Tja, det finns en hel del butiker som säljer skosnören, så frågan du bör ställa är “Varför Feetunique?” För att besvara denna fråga, låt mig berätta om hur vårt företag skickar ut order för våra produkter. Vi valde detta inlägg för att ange vilken typ av kundservice som vi har i beredskap för dig.

De flesta butiker online väljer att skicka ut sina beställningar via lastfartyg. Vi ogillar denna metod främst för att det är dyrt. Det finns också ett problem med leveransförseningar i denna typ av leveransmetod. Men den värsta delen med lastfraktade paket är att kunderna måste stanna hemma och vänta. Om köparen inte är hemma vid den tid paketet levereras, skickas paketet tillbaka till posten för att du ska plocka upp det själv på ett senare datum och med eventuella avgifter.

Du skulle inte drabbas av dessa problem om du väljer Feetuniques produkter. Detta beror på att vi aldrig skickar ut våra skosnören via lastfartyg. Vi valde Post Danmark som vår officiella bärare som vi skickar ut alla våra produkter via som vanlig post. Denna metod är mycket mindre dyr än lastfartyg, och det finns mycket få fördröjningar (Feetuniques skosnören tar ca 2-4 dagar att levereras).

Dessutom måste du inte sitta hemma och vänta på vanlig post, slösa din tid och vänta på att paketet ska komma fram. Du kan ha din dagliga rutin och kolla din post varje morgon som du brukar göra, och du skulle snart få paketet i din brevlåda!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité