30+ Sålda

Skosnören - 10mm Blå med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

Om du vill att dina skor ska se ut som kungligheter, ska du skaffa detta par skosnören från vår kollektion av glittriga skosnören. Dessa skosnören kommer i en kunglig blå nyans, och även de gnistrar med allt glitter som är stänkt över hela paret. Bredden är något bredare än de flesta andra skosnören som finns på marknaden, och detta ger paret ett distinkt utseende.

Merparten av tiden med butiker online, är produkterna över marknadsförda. Detta innebär att bilder på produkterna får redigeras innan de laddas upp till webbutiker. Detta ger obehagliga överraskningar på den del av köparna när de äntligen får se produkterna vid leverans. Denna typ av problem är omvänt när du väljer produkter från Feetunique.

Ett mycket bra exempel på detta skulle vara våra glittriga skosnören. De skimrar i verkliga liver mer än vi kan skildra i bilder. Du måste verkligen se detta par på riktigt innan du kan uppskatta hur mycket de gnistrar. Det är därför vi uppmanar alla våra tidigare köpare att lämna en recension av dessa glittriga skosnören, så att potentiella köpare kan få en uppfattning om texturen på dessa skosnören.

Med en så elegant färg och en glittrig yta, skulle du förvänta dig att detta par är lite dyrt. Tja, det skulle vara rimligt att anta eftersom alla våra skosnören är omsorgsfullt gjorda för att vara fysiskt tilltalande och slitstarka samtidigt. Men vi strävar fortfarande efter att erbjuda våra produkter till rimliga priser för att ge alla lika möjlighet att köpa minst ett par.

För att få en glimt av de överkomliga priserna på våra produkter, ta våra 10mm blåa glittriga skosnören som exempel. För att få ett helt nytt par av dessa skosnören, skulle du bara betala 39,95 SEK, inklusive moms och andra skatter. Även leveransavgiften på våra skosnören är utomordentligt billig: endast 19 SEK för varje leverans!

Det bästa är att medan du njuter av de prisvärda och slittåliga skosnören vi erbjuder, kan du också dela dessa roliga grejer med din familj och vänner eftersom du kan utnyttja våra rabatterade priser för större beställningar. Gå och kolla in vårt sortiment för de olika rabatterna du kan njuta av från olika kategorier i vårt utbud! Ha det så kul!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité