Glittriga Skosnören

Glitter, Glamour och Glitterskosnören

Glittrande, oslagbart, felfritt ... och glitterskosnörena är inte heller dåliga. Det stämmer, vi pratar om dig, någon som vet hur man gör en bra entré och vet att deras fötter är det första folk ser. Sen kommer de inte att kunna ta ögonen av dig. Vi tycker att det borde vara olagligt att gå på en röd matta utan dessa skosnören, även om ljuset från paparazzin kan dra igång glittrandet och spräcka deras linser från dess bländande glans. Om Marilyn Monroe var skosnören skulle hon vara glittrande sådana. I grund och botten är dessa motsatsen till vanliga, gjorda för människor som är motsatsen till vanliga.

Andra kategorier

Fullända Skor Som Annars är Ofullständiga 

Vissa skor kommer med snören som är så utbytbara, att de behöver bytas ut. Faktum är att vissa skor förmodligen borde ha kommit med glitterskosnören från första början. Men jag antar att det är där vi kommer in! Fullända din huvud-till-tå stil genom att låsa upp din inre prinsessa, inre filmstjärna eller inre vetenskapsman, vi låtsas inte veta vad som gör dig så unik. Vi vet att du redan är en av våra favoritpersoner bara genom att se hur mycket skillnad glitterskosnören kan göra. Och om du taggar oss på en Instabild som visar dina glänsande nya snören, blir vi bästa vänner.


Ser Metallisk Ut, Känns Som Tyg 

Våra glittrande skosnören kan se ut som de först smälts ner och sedan formats av guldsmeder från förr, men dessa magiska tillbehör till skorna är inte bara gjorda för att se bra ut, utan också att kännas bra. Med en 15% stretch får du den flexibilitet du behöver, oavsett om du står, sitter, kör, skuttar eller dansar.

Men glansen missas inte, vilket är anledningen till att vi gjorde dem lite bredare än normalt för att verkligen betona hur unik den här stilen är. Snörena kommer att få ens hjärta att hoppa över ett slag, och resten av din klädsel kommer att tappa andan.


Knyts Aldrig Upp 

Dina glittrande skosnören kommer aldrig att gå upp av sig själva. Glittret hjälper i själva verket med friktionen, vilket garanterar att dina snören håller sig knutna så att du aldrig snubblar över dem eller måste böja sig ner för att knyta dem eller andra besvär du inte har råd när du är centrum för uppmärksamhet, vilket du kommer att vara med skosnören som dessa.


Komplettera Alla Sorts Skor 

Ju mer dina skor sticker ut, desto mer matchar de glittret, men skorna behöver inte ha en kraftfull femininitet för att kunna servas bra av glittret. Lys upp ett par slöfärgade skor, gör det bästa paret av vandringsstövlar, eller bara lägg till lite glans till dina vanliga skor. Att sätta glitter på någonting är att lägga till bacon till något: det gör det bättre, och komplimanger kommer med territoriet, så var redo att rodna blygsamt, trots att du vet att du ser fantastisk ut.


Starka som Stål, Glänsande som Guld 

Till skillnad från nästan alla andra glittrande saker, stannar vårt glitter kvar och skosnörena håller för evigt, vilket ger samma guldglans i år efter år. Kanske en dag ska vi göra skosnören med rent guld för superrika, men tills vidare är de så lyxiga som skosnören blir, prissatta som att de inte är av bästa kvalité, de mest iögonfallande snörena på marknaden.


Låt Oss Hålla Världen Gnistrande 

Visste du att ju renare luften är, desto bättre syns av stjärnorna? På en klar dag kan du leta upp och se som jätteversioner av dina glittrande skosnören, precis där i natthimlen. Och vi vill se mer av det. Därför är alla våra snören certifierade STANDARD 100 av OEKO-TEX®, vilket innebär att alla våra skosnören produceras på det mest miljövänligaste sättet. Läs mer här!