Skosnören - 10mm Orange med Glitter

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Få en unik look

Fraktkostnad + Leveranstid

Obegränsade Returrättigheter

Betalning - Kort vi tar emot

Var så ungdomlig som någonsin och skaffa ett helt nytt par av våra orangea glittriga skosnören. Detta par gnistrar bokstavligen, mer än bilderna skulle kunna ge rättvisa åt. Du bör överväga att skaffa detta par, särskilt om du har vanliga svarta skor eftersom svart och orange är två färger som ser fantastiska ut tillsammans!

Skor är verkligen dyra nuförtiden, så alla människor skulle inte kunna upprätthålla en omfattande samling av skor. Så mycket som vi skulle vilja, skulle det vara opraktiskt att bära ett annat par skor varje gång vi går ut. Visst, vi skulle kunna göra samma sak för kläder eftersom vi skulle kunna ha en hel del av dem i vår garderobsamling. Skor är dock olika annat eftersom det inte finns en hel del billiga skor där ute. Det finns några, men du kan inte helt lita på kvaliteten på dessa prisvärda men inte rimliga sådana.

Om du tycker om att fuska i livet, så kommer Feetunique att vara nära ditt hjärta med ett alternativ till att ha en dyr samling av skor att använda för alla dina skor för utekvällar. Om du inte kan ha en samling av skor, så måste du åtminstone ha en samling av skosnören. Det är här vårt företag kan hjälpa dig. Med ett brett utbud av skosnören, kan du bara ha ett par skor som kan användas för en hel månad, men du kan få dem att se annorlunda ut varje gång genom att helt enkelt bära olika par skosnören för olika dagar.

Detta är en mer prisvärd lösning till tristess med hur dina skor ser precis likadana ut, eftersom skosnören från vår webbutik verkligen är prisvärda. Till exempel: detta par från vår kategori av glittriga skosnören kostar 39,95 SEK. I förhållande till kvaliteten på de material som vi använde för att göra dessa skosnören, är detta ett rimligt pris.

Det bästa är att du kan dela det höga värdet som du kan få för att ta emot högkvalitativa produkter till rimliga priser. Detta beror på de rabatter som vi erbjuder för flera order. Det finns stora rabatter för större beställningar i alla kategorier i vår webbutik, men rabatter är riktigt bra för just denna kategori. En rabatt på 14,95 SEK är berättigad till kunder som skulle vilja köpa två par av glittriga skosnören samtidigt. När det gäller tre par på samma gång, dras 29,90 SEK automatiskt av från det ursprungliga priset på skosnörena.

Ta med färgen av solnedgången till dina nya par skosnören som gör att ljuset dansar med glittret som du bär med detta underbara och hållbara par med dina svarta skor eller andra mörka skor som du har för den delen. Njut!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité