10+ Sålda

Skosnören - 10mm Svarta Och Neonrosa

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

100% Pengar tillbaka garanti

Betalning - Kort vi tar emot

Obegränsade Returrättigheter

Fraktkostnad + Leveranstid

Inget är lika unikt som Feetuniques dubbelfärgade skosnören! Deras utseende är väldigt modernt och trendigt eftersom de har olika färger på varje sida. Dessa snören har en kombination av svart och neonrosa, vilket är något som skulle se fantastiskt ut på vita skor. De finns i två olika längder och dess bredd är större än det vanliga på 10mm.

Skosnören är ett av de mest förbisedda klädesplaggen, så när du försöker snygga till dina skor, skaffa ett par skosnören som verkligen fångar blicken från vem som helst. De flesta skosnörena kommer i en färg, så detta par är verkligen unikt. Det finns väldigt få företag som säljer skosnören i denna stil, så det är garanterat att du sätter en ny trend om du väljer att köpa ett par av dessa underbara skosnören.

Om du är tveksam till att köpa ett par för att du är säker att det kommer att förbruka en stor del av dina besparingar, oroa dig inte! Vi på Feetunique är engagerade i att föra kvalitetsprodukter närmare allmänheten genom att erbjuda överkomliga och rimliga priser. Just detta par skulle kosta dig endast 39.95 SEK. Detta pris är mycket konkurrenskraftigt och faktiskt väldigt billigt med tanke på att skosnörena är gjorda av utmärkt kvalitet på trådarna och färger som inte bleknar så lätt.

Gå inte ensam med det roliga! Dela detta fantastiska fynd med din familj och vänner. Detta är en perfekt idé för att ge bort som gåva, eftersom vi erbjuder bra rabatter vid flera köp. Se, om du väljer två par som kostar 39.95 SEK när du köper dem separat, skulle du få en rabatt på 14.95 SEK, vilket gör att ditt köp för två par endast kostar 64.95 SEK. Det är ännu bättre om du hittar tre par som kostar 39.95 SEK styck eftersom du skulle få en stor rabatt på 29.90 SEK, vilket gör att du får paren för endast 89.95 SEK!

Köp dina skosnören idag och njut av resultatet inom en snar tid!

Vi har två olika längder på skosnören, så välj därefter.

Detta fynd ser bäst ut buret med vanliga vita skor eftersom det verkligen skulle lyfta fram kontrasten mellan svart och neonrosa, färgerna på detta par. Det finns två olika längder tillgängligt för detta par: 90 och 112,5 cm. Se till att du väljer den perfekta längden till den typ av skor som du har. Tänk på att kortare skosnören är utformade för mindre skor som Converse eller tygskor medan längre typer skulle se bäst ut med kängor. Skaffa dig ett par idag och upplev den effekt som nya skosnören har på dina äldsta skor. Njut av det!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité