40+ Sålda

Skosnören - 10mm Blå och neonrosa

44,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

100% Pengar tillbaka garanti

Betalning - Kort vi tar emot

Obegränsade Returrättigheter

Fraktkostnad + Leveranstid

Våra dubblafärgade skosnören kommer med en mycket trendig men ganska unik stil eftersom skosnörena har olika färger på varje sida. Detta speciella par är på den ena sidan och neonrosa på den andra. Detta är en av de mest lekfulla kombinationerna som finns tillgängliga, så dessa är perfekt att komplettera den vanliga klädseln du bär när du umgås med dina bästa vänner. Skaffa dina idag!

Piffa till din stil med ett par helt nya skosnören! Detta är ett mer praktiskt alternativ om du blir trött på att bära samma skor om och om igen med olika utstyrslar, men inte har råd att köpa nya ännu. Vad du kan göra är att satsa på olika stilar av skosnören så att du får se ut och känna som om du bär olika par varje gång.

Om du ska välja Feetunique som din leverantör av skosnören, skulle du bli garanterad utmärkt kvalitet med rimliga priser. Vi söker ständigt efter sätt att ge våra kunder det de vill ha för ett pris de skulle vara villiga att betala, så du är helt i goda händer. Känn dig fri att bläddra igenom vårt växande sortiment av skosnören som varierar i längd, bredd, färg och stil. Du har massor att välja på, men just detta par är något som du kanske verkligen vill överväga.

Se, inte många nya skor kommer med sådana trendiga skosnören. De flesta av skosnörena som finns på marknaden är antingen vanliga eller mönstrade, men dessa är annorlunda. Varje sida har en unik vanlig färg, men som utstrålar en stil som är cool, djärv, och unik på samma gång. Om du har vanliga vita skor, skulle detta par vara perfekt för att piffa upp dem! De finns i två olika längder eftersom vi anser att det är viktigt att du väljer den perfekta längden när du köper skosnören.

Köp dina skosnören idag och njut av resultatet inom en snar tid!

Vi har två olika längder på skosnören, så välj därefter.

För att hjälpa dig med att välja rätt längd på skosnören för den typ av skor du har, kan du läsa det blogginlägg vi skrev om just det ämnet. Den kan hittas via länken under fliken Information som finns till vänster på sidan. Det finns också ett annat blogginlägg du kan kolla in om du är ett fan av kreativa sätt att knyta skosnören.

All typ av information om företaget och de produkter och tjänster som vi erbjuder finns också tillgänglig via länkarna under fliken Information, så känn dig fri att bara kika omkring på webbplatsen. Om du har några frågor, så är det bara att skriva till oss via granskningsfunktionen som finns tillgänglig direkt från sortimentet, eller skicka ett mail till cc.detail.rb@gmail.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skriv en recension
Bredd: 10mm
Gjorda i polyester av hög kvalité