50+ Sålda

Skosnören - 16mm Bruna

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

Superbreda Bruna Skosnören Är för de Bästa Sakerna i Livet

Superbreda bruna skosnören gör dina sneakers till färgen på några av de bästa sakerna som vi människor få i våra händer, som mjuk päls, choklad, kaffe, karamell och öl.

Men låt oss vara riktiga, det här är förmodligen den perfekta färgen som matchar dina sneakers, eller hur? Det finns lite brunt i mönstret, eller en nyans av blått, grått, beige, rosa eller till och med vitt, eller hur? Vi är inte allvetande - du är hos FeetUnique, så du har ett öga för kvalitet och vet vilken skillnad ett bra par skor kan göra.

Varning: dessa är superbreda, så de gör dina skor främst bruna. Folk kan försöka röra eller till och med äta dina fötter. "Plötsligt är jag i humör att skämma bort mig," kan de säga. Skäm bort dig själv tillsammans med dem. Du ser så bra ut, du har tjänat det.

Att få dessa snören inte bara om att skämma bort dig själv, du gör de andra runt dig också en tjänst. Du tar kunderna bort från de lokala konstmuseerna, för alla som har sett din skostil kommer att vara mer än nöjda. Du kanske vill ta ut en avgift för att människor ska vara omkring dig. Se? Dessa snören betalar redan för sig själva.

Superbreda bruna skosnören är utformade för ett lugnt liv, och allt de ber om i gengäld är din njutning. Är inte det sött?

Skriv en recension
Artikelnummer: 18M-Flat-DarkBrown
Bredd: 16mm
Gjorda i polyester av hög kvalité