• Skoskydd - 250ml

  119,00 SEK
  par par par

  Det Spelar Ingen Roll Vart Dem Tar Dig - Skydda Dina Skor

  Ett skyddsspray som fungerar precis som ett kraftfält genom att hålla fukt, smuts, och fläckar borta från dina skor. Det 2GO Vattenbaserade Skyddet är likt en negativ magnet som skjuter undan allting och ger dig förtroendet att använda genvägen genom det höga gräset eller gå ut när det regnar.

  Irriterar Varken Din Hud eller Miljön

  Det är en vattenbaserad formulering som bryts ner biologiskt och är fri från PFC (per- och polyfluorerade ämnen). Det betyder att du inte behöver oroa dig över att dina fötter eller anklar irriteras av främmande kemikalier. Du kommer inte heller att smutsa ner vår planet, och det är ju alltid ett plus.

  Stöds av en 100% Garanti
  “Ett vattenbaserat skoskydd? Det låter ju för bra för att vara sant!” Vi får höra detta väldigt mycket och det följs ofta upp av ett telefonsamtal där kunderna säger att produkten inte bara fungerade utan att den överträffade deras förväntningar. Men om du av någon anledning inte har samma upplevelse, så kommer vi att betala tillbaka hela din beställning utan att ställa några frågor. Beställ riskfritt idag!

  Skriv en recension