• Skorengörare - 150ml

  99,00 SEK
  par par par

  Få dina Skor att Glänsa - Utan att Skada Materialet

  Du investerade i fina skor för att dem ska hålla, men om dem är smutsiga så ser dem gamla ut och är redo att bytas ut. Hjälp dina skor att hålla längre samtidigt som dem ser sprillans nya ut varje dag. Denna innovativa 2GO Skorengörare använder sig av en hypereffektiv, vattenbaserad formulering som bryts ner biologiskt, så att du inte behöver oroa dig över kemiskt avfall. Spruta det bara på tyget och torka sedan bort dammet och smutsen, så enkelt är det.

  Finns också i en Sats

  Denna högt rankade skorengörare. En mjuk borste för veck och sömmar. En microfiberduk för att garanter att du aldrig skadar dina skor igen. Allt detta är en del av 2GO Rengöringssats för Skor som också går att köpa på FeetUnique. Hitta den här, och få allt du behöver i ett paket.

  Allt stöds av en 100% Garanti

  Vi kräver inte att våra kunder skickar tillbaka någonting för att få en återbetalning. Om denna produkten inte är vad du hade förväntat dig så kommer du att få dina pengar tillbaka, punk slut. Så säkra är vi på att du inte bara kommer att älska din 2GO Skorengörare, och alla andra av våra produkter, utan också att du kommer att besöka oss igen i framtiden för flera köp. Beställ Idag!

  Skriv en recension